Новини
Суспільство

Млинці з “сюрпризом” намагались передати у два виправні заклади на Хмельниччині 

Працівники Райківецької виправної колонії №78 Хмельницького району та державної установи “Хмельницький слідчий ізолятор” запобігли потраплянню заборонених предметів в зону установи, що охороняється. В обох випадках “сюрпризи” було заховано у млинці.

Минулого тижня під час перевірки оперативної інформації працівниками оперативного відділу спільно із працівниками відділу нагляду і безпеки державної установи «Райківецька ВК (√78)» було проведено огляд посилки, яка надійшла засудженому від кам’янчанки. В ході проведення ретельного огляду даної посилки в налисниках із сиром було виявлено явні ознаки просочення невідомою речовиною із різким запахом медичних препаратів.

По даному факту було викликано оперативну групу Хмельницького РУП ГУ НП в Хмельницькій області.

А працівники державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» при догляді поштової посилки виявили та вилучили мобільний телефон, який знаходилися в прихованому вигляді в середині упаковки із млинцями.

Наразі працівниками установи здійснюється оформлення матеріалів для подальшого направлення їх до суду за ознаками вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 188 КУпАП (незаконна передача заборонених предметів особам, яких тримають у слідчих ізоляторах, установах виконання покарань).

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook