Новини
Суспільство

З полковником Володимиром Возним попрощались у Кам’янці-Подільському

У Кам’янці-Подільському на Хмельниччині попрощалися із полковником Володимиром Возним. До серпня 2023 саме він очолював обласний ТЦК.

Полковнику Володимиру Возному навіки 45. З 2006 року чоловік очолював різні комісаріати Хмельниччини. Військовий за покликанням, – так говорять за загиблого, адже був він і учасником антитерористичної операції. Попри серйозний фах ніколи не втрачав людяності.

Володя був дуже порядним і чесним. Він завжди допомагав людям, – каже товариш загиблого Олександр Барановський.

З 2014 року ми проходили службу в одній області. Чуйна, надійна людина, справжній друг, патріот свої країни, – розповідає начальник Хмельницького РТЦК Микола Грушка.

Церемонія прощання з Володимиром Возним тривала з 20 год вечора 5 листопада до обіду наступного дня. Віддати шану полковнику приїхали з різних куточків Хмельниччини. Товариші кажуть: до останнього тримали зв’язок з українським захисником.

Три дні назад, коли він (загиблий) знаходився безпосередньо в зоні бойових дій, ми з ним поспілкувалися, тому що, знаходячись на відстані, він все одно переймався тими людьми, які проходили службу. Ми з ним відверто поспілкувались по-дружньому, і, на жаль, це був останній раз, коли ми з ним говорили, – згадує Микола Грушка.

Хмельницький обласний територіальний центр комплектування Володимир Возний очолював з березня 2022 року до серпня 2023. Далі проходив службу у 128 окремій механізованій дивізії на Закарпатті. Загинув полковник 3 листопада внаслідок бомбового удару на Запорізькому напрямку. Без батька залишилося троє дітей.

Дивіться у сюжеті Телеканалу Перший Подільський.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook