Новини
Офіційно

У Хмельницькому призначили нового директора водоканалу

Хмельницький міський голова підписав розпорядження про призначення директора комунального підприємства “Хмельницькводоканал”. Документ датований вчорашнім числом, 7 грудня.

Як йдеться у розпорядженні міського голови № 567-к новим директором міського комунального підприємства «Хмельницькводоканал» з 14 грудня 2023 року призначено Олександра Надольного. Підставою є заява та новопризначеного директора та контракт.

До цього Олександр Надольний працював комерційним директором АТ «Хмельницькгаз», повідомляє канал “Інфозябра” та нагадує:

З 2021 року комунальне підприємство «Хмельницькводоканал» – без постійного керівника. Наразі виконувачем обов’язків є заступник директора з розвитку підприємства Олександр Новосад. Влітку 2021 року суд відсторонив від посади директора КП Віталія Кавуна, якого правоохоронці підозрюють у службовій недбалості, під час якої було привласнено майже 4 млн грн.

 

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook