Новини
Суспільство

У Хмельницькому патрульні допомогли водію вантажівки, який заблукав у місті

Навігатор, яким скористався водій, завів його у приватний сектор, де вантажівка загрузла і не змогла рухатися далі. Ускладнювало ситуацію те, що мобільний зв’язок не працював, тож водій не міг оперативно звернутися по допомогу.

Як повідомили у патрульній поліції Хмельниччини, системою GPS водій вантажівки скористався, оскільки погано орієнтувався на місцевості. Вулиця Старосадова, куди скерував водія навігатор, виявилася для вантажівки непроїзною. До всього, ще й зв’язок у той день був відсутній. Проте якось водій зміг зв’язатися зі працівниками служби ДСНС, а ті вже, своєю чергою, поінформували про халепу на дорозі патрульних.

Правоохоронці, прибувши на місце події, викликали на допомогу водієві машину з піском, аби підсипати складну ділянку дороги та дати вантажівці можливість вибратися з пастки. Далі, до місця призначення, автомобіль супроводжували патрульні, аби водій знову не заблукав, довірившись навігатору.

Заходи, прийняті у такій ситуації, свідчать про ефективність взаємодії служб у вирішенні непередбачених ситуацій і забезпечення безпеки на дорозі, зазначають у патрульній поліції. Проте ця ситуація також свідчить про те, що не всі дороги у Хмельницькому (навіть за відсутності снігопадів) придатні для пересування по них важкого транспорту.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook