Новини
Офіційно

Наслідки ракетного удару по Хмельницькому показали у соцмережах (ФОТО)

У Хмельницькому триває ліквідація наслідків ранкової ракетної атаки, під час якої в обласному центрі пролунало кілька вибухів. У місті відновили рух громадського транспорту за звичними маршрутами, у владі трохи детальніше розповіли про двох загиблих та про обсяги пошкоджень. У Повітряних силах ЗСУ підбили підсумки повітряної атаки, повідомивши кількість запущених та збитих ракет та “шахедів”.

Хмельницький міський голова повідомив про удар по об’єкту інфраструктури та пошкодження у будинках, навчальному закладі та підприємствах. Станом на 11 годину ранку у місті все ще ліквідовували пожежі, що сталися внаслідок ракетного удару.

У Хмельницькій ОВА уточнили інформацію щодо двох загиблих – це чоловіки 1947 та 1964 років народження. Також перший заступник начальника Хмельницької ОВА повідомив, що станом на 12.30 в місті все ще триває розбирання завалів та ліквідація наслідків повітряної атаки.

Зазнала пошкоджень житлова забудова, в будинках вибито вікна, працюють місцеві комісії для встановлення обсягу завданих пошкоджень, – сказав в оперативному зведенні про ситуацію в області Сергій Тюрін.

Наслідки ракетної атаки у Хмельницькому показали журналісти Суспільного та ХМ-ІНСАЙД.

Та повідомили, що у Хмельницьку міську, обласну та районну лікарні станом на 11 годину травмовані внаслідок вибухів по медичну допомогу не звертались.

Нагадаємо, у владі вкотре нагадали про заборону зйомок та поширення фото та відео роботи ППО під час повітряних тривог та місць влучань ворожих ракет.

У Повітряних силах ЗСУ повідомили: у ніч на 8 січня 2024 року противник завдав масованого удару по Україні, застосувавши крилаті, авіаційні, балістичні, зенітні керовані ракети та ударні БпЛА. Усього було зафіксовано 59 засобів повітряного нападу противника, збито загалом 26 повітряних цілей.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook