Новини
Погода

Погода на 14 січня: на Хмельниччині прогнозують сильний вітер і ожеледицю

Нагадаємо, що ще три дні у Хмельницькій області зберігатимуться несприятливі погодні умови, які дорівнюютьть І (жовтому) рівню небезпечності, які сьогодні спричинили знеструмлення низки населених пунктів. За прогнозами синоптиків, завтра пориви вітру місцями сягатимуть 20 м/с. Йтиме невеликий сніг, на дорогах – ожеледиця.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 14 січня в області буде хмарно, невеликий сніг, місцями хуртовини. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря по області вночі 3-8° морозу, вдень 1-6° морозу, у Хмельницькому вночі 4-6° морозу, вдень 1-3° морозу.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Хмарна погода протримається у Хмельницькому увесь день. Увечері дрібний сніг, який йтиме майже весь день, поступово посилюючись, припиниться. Температура повітря вночі -4, вдень -1, ввечері -2.

Хмарна погода протримається у Кам’янці-Подільському увесь день. Ранковий дрібний сніг закінчиться ближче до середини дня. Більше опадів не очікується. Температура повітря вночі -5, вдень 0, ввечері -2.

Хмарна погода протримається у Шепетівці увесь день. З самого ранку йтиме сніг. Удень він може послабшати, але не заспокоїться до самого вечора. Температура повітря вночі -3, вдень 0, ввечері -2.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook