Новини
Освіта

175 випускників Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії отримали дипломи магістрів

Напередодні, 17 січня, у Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії відбулися урочистості з нагоди випуску магістрів. З цією визначною подією випускників, викладачів вишу та рідних від імені першого заступника начальника ОВА Сергія Тюріна привітала керівниця апарату Оксана Вжешневська.

З міркувань безпеки церемонію вручення довелося провести в укритті, але “повітряна тривога” не стала на заваді святковому настрою та гарному святі.

Сьогоднішній день стане для вас початком нового етапу у вашому житті, адже саме ви в майбутньому закладатимете основу процвітання країни. Нехай ваші плани та мрії обов’язково реалізуються, а знання, які ви здобули у вузі, стануть вам ключем до професійного успіху в процесі творення нашої незалежної та прогресивної держави. Бажаю усім вам успіхів, натхнення, значних досягнень та якнайшвидшої перемоги, – сказала Оксана Вжешневська, звертаючись до випускників академії.

Оксана Миколаївна спільно із керівництвом академії вручили молодим фахівцям дипломи магістра за 8 спеціальностями за денною та заочною формами навчання.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook