Новини
Погода

Погода на 19 січня: на Хмельниччині знову прогнозують негоду

Мешканців Хмельниччини знову попередили про небезпечні метеорологічні явища першого (жовтого) рівня небезпечності. Синоптики прогнозують впродовж найближчих чотирьох діб – 19, 20, 21, 22 січня ожеледицю на дорогах. Крім того, вже сьогодні вночі та завтра вдень йтиме дощ та мокрий сніг. Температура повітря триматиметься близько нуля градусів.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 19 січня в області буде хмарно, вночі дощ та мокрий сніг, вдень невеликий дощ та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря протягом доби по області від 3° морозу до 2° тепла, у Хмельницькому протягом доби близько 0°.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Протягом усього дня у Хмельницькому буде триматися хмарна погода. Нічний дрібний дощ до ранку зміниться на дрібний сніг. Удень на деякий час він припиниться, а ввечері розпочнеться знову, проте вже з більшою силою. Температура повітря вночі -2, вдень -1, ввечері -2.

Протягом усього дня у Кам’янці-Подільському буде триматися хмарна погода. Нічний дощ до ранку стихне. Удень очікується сніг, який йтиме до самого вечора, поступово набираючи силу. Температура повітря вночі 0, вдень 0, ввечері -2.

Хмарна погода протримається у Шепетівці увесь день. Вночі та вранці очікується сніг. Температура повітря вночі -2, вдень 0, ввечері -3.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook