Новини
Офіційно

Відбувся звіт партійної організації “Слуга Народу” за 2023 рік

У Хмельницькому відбулися збори представників «Слуги Народу», під час яких голова Хмельницької обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Сергій Мандзій прозвітував за рік роботи організації.

Торік у регіоні активно проводилася партійна робота: було проведено 148 заходів, з яких 28 зустрічей із підприємцями краю. На цих зустрічах було обговорено законодавчі зміни та ініціативи, зокрема, щодо оподаткування.

Минулого року відкрито офіси партії в Старокостянтинові, Дунаївцях та Деражні, аби бути ближче до громад та мати змогу приймати звернення, допомагати розв’язувати проблемні питання, надавати актуальну інформацію, зокрема щодо дії програми єВідновлення.

З-поміж регіональних представників «Слуги Народу» було сформовано кадровий резерв партії.

Офіси партійної організації стали дієвими майданчиками, де люди залишають звернення, отримують відповіді та допомогу в розв’язанні важливих питань, тому не зупиняємось працювати, – зазначив Сергій Мандзій.

Голова ради громад Хмельницької обласної організації партії «Слуга Народу» Юрій Заславський поділився планами на 2024 рік. За його словами, головна ціль роботи не змінилась – це ухвалення в радах різних рівнів рішень щодо допомоги Збройним силам України та розвитку громад Хмельниччини.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook