Новини
Суспільство

Евакуатор для бійців сил спеціальних операцій передали у Хмельницькому

Евакуатор для бійців сил спеціальних операцій, котрий забиратиме пошкоджені машини з передової на ремонт, передали захисникам на Майдані. Придбали її завдяки донатам під час благодійної дегустації.

Збір коштів кілька тижнів тому оголосили хмельничанки, волонтери Мистецької сотні “Гайдамаки”, Марина Українець та Анастасія Бакалець. Планували придбати для захисників лафету. То ж 21 січня у хмельницькому арт-кафе “Диканька” влаштували благодійну дегустацію з брендом “Щастя в банці”. Вдалося зіблати майже 230 тисяч гривень. Розраховували на вдвічі меншу суму.

Волонтерка Анастасія Бакалець каже, що завдяки придбаному бойовому конику у наших бійців буде змога власноруч забирати пошкоджені авто з передової на ремонт.

Жителі деокупованого села Вірнопілля Ізюмського району, яким ми вже близько року допомагаємо, побачили, що ми збираємо кошти на лафету, доєднались усім селом: хто по 50, хто по 100 гривень скинули нам на картку. Бо вони дуже хотіли віддячити силам спеціальних операцій за те, що їх звільнили, – розповідає волонтерка Мистецької сотні “Гайдамаки” Марина Українець.

110 тисяч гривень задонатив поет-пісняр і волонтер Микола Дорожко, який мріє про те, аби війна якомога швидше закінчилась нашою перемогою.

Дивіться у сюжеті МТРК “Місто”

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook