Новини
Офіційно

Звільнено одну із заступниць голови Хмельницької ОДА

Причина, за якою пішла з посади заступниця голови Хмельницької обласної державної адміністрації з питань цифровізації, не називається. Співпраця з нею припинена за згодою сторін. Це вже третє звільнення у владі Хмельниччини від початку року.

Розпорядження про звільнення Оксани Андрейчик перший заступник начальника обласної військової адміністрації Сергій Тюрін підписав наприкінці лютого.

На посаді заступниці голови Хмельницької обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації вона пропрацювала рік і 5 місяців. До цього була керівником апарату ОДА, а ще раніше – начальницею юридичного відділу ДП «Служба місцевих доріг Хмельниччини».

Від початку року це вже третє звільнення керівниць структурних підрозділів Хмельницької ОВА: директорку Департаменту природних ресурсів та екології Хмельницької обласної державної адміністрації Ганну Богданович було звільнено з посади за власним бажанням 3 січня 2024 року, а 12 січня з посади за угодою сторін пішла керівниця Департаменту освіти та науки Хмельницької обласної державної адміністрації Дарія Басюк. Нових призначень на вакантні місця поки що не відбулося.

А 16 лютого 2024 року, за інформацією представника уряду у ВРУ Тараса Мельничука, Кабмін погодив першого заступника начальника Хмельницької ОВА Сергія Тюріна на посаду голови ОДА/начальника ОВА. Однак офіційне призначення досі не відбулося.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook