Новини
Офіційно

Керівника профільного департаменту Хмельницької ОДА звільнено з посади

Розпорядження про звільнення начальника управління інфраструктури Хмельницької обласної державної адміністрації датоване 15 березня. Причина звільнення – переведення у державну структуру.

Як йдеться у документі, підписаному першим заступником начальника Хмельницької ОВА Сергієм Тюріним, вчора, 19 березня, звільнено з посади Василя Остапчука у порядку переведення до Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Василь Остапчук очолював управління з 2020 року.

Нагадаємо, у січні 2024 року головою Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів було призначено ексзаступника начальника Хмельницької ОВА Сергія Ткачука. До цього, від 16 жовтня 2023 року він обіймав посаду першого заступника Голови Держпродспоживслужби та тимчасово виконував обовʼязки Голови Держпродспоживслужби України. 

Це вже четверте звільнення посадовця у Хмельницькій ОДА від початку року. Раніше з займаних посад з різних причин пішли заступниця голови Хмельницької обласної державної адміністрації з питань цифровізації Оксана Андрейчик, директорка Департаменту природних ресурсів та екології Хмельницької обласної державної адміністрації Ганна Богданович та керівниця Департаменту освіти та науки Хмельницької обласної державної адміністрації Дарія Басюк. 

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook