Новини
Погода

Погода на 30 травня: ще один день з опадами прогнозують на Хмельниччині

Знову прогнози синоптиків кілька днів поспіль незмінні: у четвер на Хмельниччині вкотре обіцяють день з опадами. Можливі короткочасні дощі, подекуди грози. Проте сильного вітру, як напередодні, вже не має бути. Температура повітря суттєво не зміниться.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 30 травня, буде хмарно з проясненням, короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура по області вночі 10-15°, вдень 19-24°, у Хмельницькому вночі 12-14°, вдень 19-21°.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Весь день у Хмельницькому буде хмарним. Вранці очікується сильний дощ, який після обіду повинен послабшати, а ближче до вечора йому на зміну прийде дощ із грозою. Температура повітря вночі +13, вдень +21, ввечері +17.

Ввечері погода у Кам’янці-Подільському проясниться, але до цього моменту небо буде вкрите хмарами. Нічний дощ закінчиться ще до світанку. Вдень він послабшає та розпочнеться знову, але ближче до вечора має припинитися. Температура повітря вночі +14, вдень +20, ввечері +18.

У Шепетівці протягом усього дня погода буде похмурою. Протягом усього дня очікується дощ, який ввечері послабшає. Температура повітря вночі +15, вдень +24, ввечері +19.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook