Новини
Дозвілля

“Велике катання” влаштували хмельничани на Ведмежій гірці (ФОТО)

Які б зимові атракціони не встановлювали у Хмельницькому, та гірка у дендропарку, відома серед любителів зимового екстриму як “ведмежка”, беззаперечно має найбільший попит та є найулюбленішою для зимових спусків на всьому, що є під руками.

З “ведмежки” дорослі та діти катаються на санчатах, льодянках, надувних подушках, пакетах і деколи навіть на квадроциклах. Принаймні, ті, хто може собі це дозволити.

Сьогоднішній день, попри не дуже приємну погоду, не став виключенням і десятки хмельничан традиційно окупували Ведмежу гірку, влаштувавши “велике катання”, поки є сніг.

Світлинами з “двіжу” на гірці у дендропарку поділився на своїй сторінці у Фейсбук хмельничанин Андрій Попик:

Хто ще думає чим зайнятись сьогодні – не вагайтесь! Хмельницький вже двіжує. Ведмежа гірка за Дендропарком – традиції поколінь!

Тим часом неподалік Хмельницького, біля села Ходаківці, закінчують облаштовувати величезну тюбінгову гірку, яку вже встигли назвати новим зимовим курортом в області. Відкриття обіцяли на 20 січня, проте, як повідомили 21 січня у соцмережах, підготовка спуску ще триває.

А от льодову гірку на Різдвяному ярмарку на Проскурівській планують почати розбирати завтра. Цей атракціон від самого початку його встановлення наробив чимало шуму у Хмельницькому, зокрема, через те, що для його встановлення довелося перекрити відрізок вулиці, ускладнивши таким чином життя водіям. Крім того, наймолодші хмельничани взялися “обкатувати” гірку ще до того, як її монтаж було завершено, чим неабияк вразили її власника. “Заробити” на цьому атракціоні місто мало близько 60 тисяч гривень, з яких 25 – квитками для пільговиків. Скільки ж заробив сам підприємець на атракціоні, який простояв у центрі Хмельницького навіть довше, ніж планувалося, невідомо.

Завтра ж почнуть розбирати і головну новорічну ялинку на майданчику біля кінотеатру ім. Т. Шевченка. Тож ще кілька днів – і Різдвяний ярмарок для хмельничан залишиться в минулому.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook