Новини
Суспільство

На чотирьох локаціях у Хмельницькому працюватимуть продовольчі ярмарки

Досвід перших ярмарків, проведення яких ініціювали у владі Хмельницького, припав до душі і місцевим мешканцям, і владі. Тож у ці вихідні містяни знову зможуть придати продукти та саджанці, які продаватимуть у чотирьох мікрорайонах міста. Планують у владі проведення ярмарків не лише на ці вихідні, а й на наступні, аби до свята всі хмельничани могли придбати необхідні для Великодня продукти.

Як би не було складно в державі, але Великдень для українців – велике свято. Тому люди готуються, зокрема, закуповують продукти. Цього року ми прийняли рішення проводити маленькі, локальні ярмарки. Не забуваємо про те, що у нас війна, що можуть бути повітряні тривоги. Тому питання укриття також продумується, – розповідає заступник Хмельницького міського голови Микола Ваврищук.

Також при виборі локацій враховують наявність місця для паркування автомобілів та можливість тим, хто не має авто, дійти до ярмарку пішки або під’їхати громадським транспортом.

Завтра, у суботу, 9 квітня, продовольчі ярмарки працюватимуть у мікрорайоні Озерна – біля озера, та в Південно-Західному мікрорайоні – на вулиці Інститутській, біля Будинку побуту.

У неділю, 10 квітня, ярмарок розгорнуть у середмісті – на вулиці Зарічанській, біля політехнічного коледжу. Також зможуть придбати продукти мешканці мікрорайону Ракове. Тут ярмарок працюватиме неподалік зупинки “Заготзерно“.

Час роботи ярмарків не змінився. Як і в попередні вихідні вони запрацюють о 8 ранку і завершать свою роботу о 12.00.

Асортимент продукції, якою торгуватимуть на ярмарках, також залишився незмінним: м’ясо, овочі, крупи, яйця.

Ми плануємо проведення ярмарків не лише на поточний тиждень, а й на наступний. Фактично хочемо зробити так, аби у всіх мікрорайонах міста були такі ярмарки, – додав Микола Ваврищук.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook