Новини
Офіційно

Мешканцям Хмельниччини нагадали про відповідальність під час повітряних тривог

Днями до громади звернувся міський голова Кам’янця-Подільського, який нагадав про відповідальність та необхідність дбати про власну безпеку під час оголошення повітряних тривог. Записали на відео звернення до подолян також рятувальники Хмельниччини.

Ми спостерігаємо посилення ударів по цивільних об’єктах на всій території України. Прошу вас бути відповідальними та не нехтувати сигналами тривоги. Підступність ворога не має меж. Він б’є по наших містах та селах, гинуть діти, жінки, літні люди. Чуєте сигнал тривоги – йдіть до укриття, не знаходьтесь поблизу об’єктів критичної інфраструктури, – написав у своєму телеграм-каналі Михайло Посітко.

Також він нагадав про заборону на публікацію фото та відео наслідків обстрілів, які можуть завдати ще більшої шкоди.

Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації, телефонуйте 068-777-15-05 (оперативна служба міської ради),нагадав очільник міста.

Після вчорашнього обстрілу торговельного центру у місті Кременчук на Полтавщині, внаслідок якого загинуло, травмувалося та зникло безвісти кілька десятків людей, звернення до мешканців Хмельниччини записали також надзвичайники, вкотре нагадавши правила поведінки під час повітряних тривог.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook