Новини
Суспільство

Ще один Пункт Незламності облаштували у Хмельницькому колектив РВА та підприємці

Про ініціативу, яку спільно реалізували на користь людей, котрі потребують допомоги у скрутній ситуації, розповів начальник Хмельницької районної військової адміністрації Анатолій Катеренчук.

Як повідомив очільник району, Пункт Незламності спільно з колективом Хмельницької РВА та підприємцями облаштували навпроти приміщення адміністрації, на вул. Кам’янецькій, 122.

У разі тривалої відсутності електроенергії, води та тепла, тут можна випити гарячого чаю чи кави, зігрітись, зарядити гаджети, отримати медичну допомогу. Пункт Незламності облаштований усім необхідним, для дітей створена кімната для ігор.

Також спільно з громадами району забезпечуємо доступ до публічної інформації, проводимо роз’яснювальну роботу, щоб люди знали, де знаходиться найближчий до них Пункт Незламності. Загалом таких пунктів на території Хмельницького району вже понад 100! написав Анатолій Катеренчук.

Нагадаємо, до створення Пунктів Незламності в області можуть долучитися всі, хто має можливість підтримати людей у випадку тривалої відсутності електроенергії.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook