Новини
Суспільство

Кадри з місця ракетного обстрілу Хмельницького показали правоохоронці (ВІДЕО)

Відео з місця “прильоту” по Хмельницькому майже одразу після влучання ракети виклали патрульні області. Також розповіли, як надавали домедичну допомогу постраждалим та реагували на надзвичайну ситуацію.

Нагадаємо, масований ракетний обстріл України у переддень нового року зачепив і місто Хмельницький. Внаслідок влучання двох ракет постраждало 8 людей (22-річна дівчина померла у лікарні від отриманих травм(, було пошкоджено більше десятка будинків, автомобілі, автозаправка, комерційні об’єкти. Лише на одному підприємстві, пошкодженому обстрілом, збитки обраховуються мільйонами гривень.

Першими на допомогу постраждалим прийшли інспектори роти ТОР (Юрій Сараєв, Віталій Чорпіта, Артем Рудько, Андрій Длугашевський, Ярослав Процишен, Сергій Завада), які того дня патрулювали територію поблизу місця влучання ракет. Почувши вибухи, правоохоронці кинулися на місце події, де побачили травмованих людей.

Постраждалим правоохоронці оперативно надали медичну допомогу – зупиняли кровотечу, обробляли рани, накладали шини на травмовані кінцівки. Паралельно викликали медиків та перевіряли прилеглу територію, в пошуках інших можливих травмованих людей. До приїзду медиків патрульні спостерігали за потерпілими. Також допомогли евакуюватися мешканцям одного з пошкоджених будинків.

Відео з місця події, зняте на нагрудну камеру одного з патрульних, виклали у соцмережах.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook