Новини
Хмельниччина туристична

Нові туристичні маршрути відкрили на Хмельниччині

Два нових маршрути запропонували туристам у Дунаївцях. Тут в онлайн-форматі дали старт туристичному сезону.

У Дунаєвецькій міській раді запевняють: тури можна здійснювати за індивідуальним маршрутом на вибір: пішки, на велосипеді чи автомобілем.

“Дунаєвеччина вдруге відкриває туристичний сезон, але вперше – у форматі online. Цьогоріч ми раді презентувати вам два нових туристичних маршрути: “Околиці старого міста” (Дунаївці – Січинці – Чаньків – Дунаївці) та “Дунаївці – Маліївці” (спільні напрацювання із Дунаєвецькою селищною громадою в результаті підписаного меморандуму). Для жителів громади, гостей та туристів розроблено туристичні путівники нових маршрутів, на сайті “Дунаєвеччина туристична” представлено інтерактивну карту, а біля міської ради – розміщено інформаційний стенд з QR-кодами об’єктів міста”, – йдеться в повідомленні.

Торік Дунаєвецька ОТГ вперше відкрила туристичний сезон та презентувала чотири маршрути: один – містом Дунаївці “Маленьке місто з великою душею” та три – сільською місцевістю (Голозубинці – Сокілець “Повернення до витоків”, Миньківці “На межі епох”, Рахнівка – Кривчик “20 кілометрів витривалості, вражень та драйву”).

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter