Новини
Інфраструктура

На дорогах Хмельниччини завершують масштабні ремонти (ВІДЕО)

Роботи на автошляхах поблизу Дунаївців, Старокостянтинова, а також між Хмельницьким та Кам’янцем-Подільським вийшли на фінішну пряму.

На трасі Н-03 ремонтують завершальні 60 кілометрів ділянки між містами Хмельницький та Кам’янець-Подільський.

Наступного року на цій же трасі заплановано реконструювати та капітально відремонтувати 78 км шляху. Роботи проводитимуться на ділянках від кордону з Житомирською областю до міста Хмельницький та від межі Чернівецької області до м. Кам’янець-Подільського.

Ремонтують також ще одну ділянку траси Н-03, яка проходить через Кам’янець-Подільський – по вулицях Крип’якевича та Кармелюка.

Завершили об’їзну довкола міста Дунаївці. Дорога чекає введення в експлуатацію. З особливим нетерпінням, судчи з коментарів, чекають відкриття шляху водії.

Як виглядає новий автошлях, порівняно з тим, яким він був раніше, показали у Службі автомбільних доріг Хмельницької області.

Також завершується капітальний ремонт обходу міста Старокостянтинів.

У Службі автодоріг нагадують, що на ділянках ремонту автодороги Н-03 рух автотранспорту відбувається у реверсному режимі та регулюється світлофорами. У водіїв просять вибачення за затори, які виникають на трасі та просять враховувати дорожню ситуацію, плануючи маршрути.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter