Новини
Події

У Кам’янці новий міський голова присягнув громаді двічі

На майдані Відродження у присутності понад сотні кам’янчан новий очільник міста отримав посвідчення та булаву. А згодом, у сесійній залі урочисто проголосив слова присяги та взяв участь у першому засіданні новообраної міської ради.

Як і обіцяв, Михайло Посітко, новий очільник Кам’янця-Подільського, вийшов до громади, аби на знаковому для кам’янчан місці присягнути перед кам’янчанами. Захід пройшов урочисто: з квітами, піснями, вітальним словом Митрополита Антонія та спільною молитвою.

Новий міський голова, отримавши посвідчення та булаву, як символ влади, подякував громаді та звернувся до депутатів нового скликання:

“Я закликаю вас щодня пам’ятати про ту місію, яку ми маємо виконати – тепло, комфорт і робочі місця. Тому – до праці!”

Згодом, вже у сесійній залі, новий очільник міста ще раз присягнув на вірність громаді. Після цього до присяги привели депутатів та вручили їм нагрудні знаки і посвідчення.

Привітали з обранням присутніх народний депутат Ігор Марчук та заступниця Хмельницького міського голови Галина Мельник.

На першому засідання новообрані депутати проголосували за присвоєння рангу посадової особи міському голові Михайлові Посітку, затвердили схему розміщення депутатів у залі, створили робочі групи з підготовки регламенту міської ради і формування постійних комісій.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter