Новини
Політика

Голова Хмельницької ОДА отримав першого заступника

У Кабінеті міністрів України погодили кандидатуру Сергія Тюріна на посаду першого заступника голови Хмельницької обласної державної адміністрації.

Про свого першого заступника, який на той момент лише претендував на цю посаду, новопризначений очільник області повідомив громадськість під час першої прес-конференції в якості голови ОДА. Як наголосив тоді Сергій Гамалій, кандидат на цю посаду Сергій Тюрін, на його думку, – один з найкращих юристів України. Тоді ж очільник ОДА, зокрема, зауважив, що вся команда, яку він планує зібрати, буде не місцева.

Довідка: Сергій Григорович Тюрін – успішний київський адвокат, спеціалізується у сферах судової практики, вирішення корпоративних спорів, захисту керівників та власників бізнесу від кримінальних переслідувань, повідомляє Depo.Хмельницький. Крім того, Сергій Тюрін є головою Хмельницького районного осередку громадської організації “Земляцтво “Хмельниччина”, в яку входять відомі вихідці з Хмельницької області.

Нагадаємо, попередній перший заступник голови ОДА Роман Примуш розпорядженням від 16 грудня 2020 року призначений заступником Хмельницького міського голови. На новій посаді Роман Борисович координуватиме роботу управління охорони здоров’я та діяльність усіх комунальних закладів медицини, управлінь економіки, торгівлі, відділу енергоменеджменту, планування та стратегічного розвитку міста, опікунську раду. Відповідатиме за техногенно-екологічну безпеку міста і дотримання правил торгівлі на ринках обласного центру.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter