Новини
Події

У Хмельницькому перевірили приватний будинок для літніх людей

Рятувальники та правоохоронці області продовжують інспектувати заклади соціальної сфери задля перевірки дотримання правил безпеки.

Працівники Хмельницького міськрайонного управління спільно із правоохоронцями здійснили огляд приватного будинку для літніх людей в обласному центрі.

Під час огляду рятувальники звернули основну увагу на виконання протипожежних заходів, на наявність та працездатність систем протипожежного захисту і оповіщення, відповідну кількість первинних засобів пожежогасіння та комплектацію пожежних щитів, належний стан евакуаційних виходів, справність електромережі, тощо, повідомляють у рятувальників.

Вогнеборці нагадали працівникам закладу правила пожежної безпеки, яких слід дотримуватись, а також способи запобігання пожежам, нагадали порядок виклику пожежно-рятувальної служби.

Нагадаємо, роботу з виявлення приватних закладів, що надають соціальні послуги з проживанням, та перевірку на дотримання вимог щодо їхньої діяльності в області розпочали після трагічних подій у Харкові, де, за останніми даними, внаслідок пожежі у будинку для літніх людей загинуло 16 його мешканців. Правоохоронці разом з рятувальниками вже перевірили Вільховецький будинок-інтернат
та геріатричний пансіонат для ветеранів війни та праці, розташований в обласному центрі.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter