Новини
Суспільство

Мешканці Хмельниччини поповнили бюджет на мільярд гривень

З початку 2021 року з легальних доходів працюючих жителів Хмельниччини до бюджетів усіх рівнів надійшло понад мільярд гривень податку на доходи фізичних осіб, що в абсолютній сумі на 150 мільйонів гривень перевищує показники аналогічного періоду минулого року.

Згідно з розподілом офіційна оплата праці та легальні доходи подолян додали до місцевих бюджетів понад 800 мільйонів гривень, надходження до державного бюджету склали 276 мільйонів гривень.

Примітно, що в області динаміка кількості працюючих, попри непрості економічні умови, спричинені поширенням та протидією коронавірусній інфекції, має позитивну тенденцію і на сьогодні становить понад 150 тисяч осіб, що у порівнянні з відповідним періодом минулого року з плюсом у понад 6 тисяч працівників.

Як зазначають в Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області, легальний бізнес та офіційні робочі місця – основа бюджетної стабільності територіальних громад і державної фінансової підтримки, які безпосередньо залежить від того, наскільки прозорим є ринок праці і відповідальними роботодавці в питаннях оформлення з найманими особами офіційних трудових відносин. Тому спільні інформаційно-комунікаційні заходи щодо протидії не задекларованій праці і надалі матимуть активне онлайн продовження.

Динаміка сплати ПДФО свідчить про потенціал підприємницької спільноти краю, що у підсумку підтверджується відповідними відрахуваннями із зарплат та інших легальних доходів до бюджету.

За інформацією ГУ ДПС у хмельницькій області.

Автор: Адміністратор сайту

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter