Новини
Суспільство

У Хмельницькому перекрили воротами вхід до центру зайнятості (ФОТО)

Хмельничанин звернувся до міської влади з проханням зробити місто, відповідно до задекларованих гасел, дійсно комфортним, а не проблемним для містян. Бо поки що безробітні мешканці міста змушені долати певні труднощі, аби дістатися до установи, в якій їм можуть допомогти знайти роботу.

Фото воріт, якими наразі перекритий вхід до міського центру зайнятості, поширив у Фейсбук-спільноті відомий хмельницький фотограф Сергій Аніськов.

Та прокоментував його так:

Звернення до міського голови Oleksandr Symchyshyn Ви заявили, що м. Хмельницький найкомфортніше місто для людей… що все робиться для Людей… Хмельницький міський Центр зайнятості знаходиться за адресою: вул. Пилипчука, 17/1 і логічно, щоб вхід був з вулиці Пилипчука. Зараз люди бродять, шукають вхід дворами… Маю надію, що Ви порозумієтесь з Державною податковою інспекцією ДФС (фіскальною службою) та відкриєте вхід, як раніше то було.

Попри те, що у своєму дописі хмельничанин відмітив і міського голову, і керівника Департаменту інфраструктури міста Хмельницький, за три дні реакції на своє питання-прохання від них поки що не отримав.

Хмельничани ж у коментарях зазначили, що, на їхню думку, огорожі біля таких установ не потрібні.

Паркан біля податкової взагалі зайвий. І яке призначення обгородження державних установ, які не мають статус режимних об’єктів, такими парканами? – поцікавився Юрій Білоусов.

А також поіронізували на тему:

О, так, це квест – знайти центр зайнятості.

Для початку треба розібратись яка організація надала місту статус “Комфортного”

Відомий же хмельницький блогер Андрій Попик зазначив:

Бо треба шукати роботу, а не центр зайнятості!

Судячи з фото, наразі біля Хмельницького міського центру зайнятості тривають будівельні роботи. Можливо, саме з цієї причини, аби убезпечити хмельничан, звичний вхід тимчасово закрили, і відвідувачів пустили в обхід, а по завершенні ремонту, все повернеться на свої місця. Час покаже, як завжди.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook