Безкоштовний Google-cервіс для бізнесу у 2018 році
28 Липня 2018

Сучасному підприємцю/бізнесмену недостатньо обрати хороше, прохідне місце розташування офісу/магазину тощо, для того, щоб отримувати прибуток. Є така фраза: “Якщо про вас не знає Google, то про вас не знає ніхто”.

 Як правильно внести інформацію про свій бізнес в пошукову систему?

Як та куди внести опис діяльності, позначити геолокацію фірми, налааштувати маркетингову кампанію, – людині, яка врішила займатись бізнесом, але не є програмістом, маркетологом чи професійним бізнес аналітиком, які вже точно знають, що робити з вище переліченими термінами?

 На щастя компанія Google має величезний штат цих аналітиків, маркетологів та інших спеціалістів і вони виявили за допомогою своїх інструментів та досліджень, що усі продукти, якими мають користуватись підприємці/ бізнес, мають бути максимально простими, зрозумілими та інформативними.

Саме таким продуктом є служба “Google Мій бізнес.

 Google Мій бізнес – це безкоштовний і простий інструмент, за допомогою якого можна представляти на сторінках Google, зокрема в Пошуку й на Картах, компанії та організації.

 Інформація про компанію має бути підтверджена й актуальна. Так клієнти зможуть дізнаватися правдиві дані та знаходити її.

 Сервіс дозволяє:

— керувати інформацією про свою компанію, що відображається в продуктах Google, зокрема в Пошуку та на Картах, за допомогою служби Google Мій бізнес.

— спілкуватися з потенційними й наявними клієнтами та розповідати їм про свою компанію.

— сприяти розвитку своєї компанії.

 Детальніше можна ознайомитись із сервісом, зареєструвати свою фірму та почати існувати в Google, – за цим посиланням https://support.google.com/business/answer/6300665

Бізнес-аналітик, StartUp developer