Переваги автомобілів Lexus 2021 року випуску
16 Липня 2021

В актуальному модельному ряду бренду Лексус представлено безліч автомобілів різних марок. Флагманські позашляховики, розкішні купе, міські кросовери – перелік моделей дуже широкий, причому кожна має свої переваги.

Лексус

Лексус Україна: огляд моделей

В актуальному модельному ряду Lexus представлені наступні серії авто, які випускаються у 2021 році:

  • Елегантний седан бізнес-класу Lexus ES. Останнє покоління цих машин розроблялося з урахуванням сучасних вимог автовласників. Завдяки цьому оновлені автомобілі мають розкішний дизайн, відмінні характеристики, а також побудовані на новій платформі.
  • Флагманське купе Lexus LC. Ці спортивні авто заслужили визнання серед українських автомобілістів неспроста. Примірники 2021 року втілюють собою шедевр, над яким довго і наполегливо працювали інженери і дизайнери. Відмінна потужність, вишуканий дизайн кузова і інтер’єру, набір сучасних технологій безпеки – моделі LC останнього покоління заслуговують на увагу.
  • Шикарні позашляховики класу люкс GX і LX. Цим автомобілям по силі будь-які завдання. Вони легко виділяються в загальному потоці машин, забезпечують водієві та пасажирам максимально можливий комфорт, в тому числі й на бездоріжжі.

Дізнатися більш детальну інформацію про всі автомобілі бренду можна на сайті Лексус Украина.

Яким може бути новий Lexus: особливості та оновлення

У 2021 році в Україні можна знайти не тільки бензинові транспортні засоби, оснащені всілякими функціями безпеки та інноваційними технологіями. На ринку можна зустріти й гібриди – електромобілі, які характеризуються потужністю бензинових версій, але при цьому споживають мінімум пального.

Якщо ви захочете придбати такий автомобіль Lexus в Україні, звертайтеся в дилерський центр бренду в вашому місті. Завдяки цьому ви не тільки дізнаєтеся особливості машин 2021 року випуску, але і зможете подати заявку на тест-драйв.

Старт продажів Лексус NX в Україні

Якщо вам сподобався міський кросовер Lexus NX, зверніть увагу, що скоро світу буде представлено нове покоління цих транспортних засобів. Прем’єра призначена на ранок 12 червня, тому в найближчому майбутньому можна очікувати, що оновлені Лексус NX стануть доступні не тільки за кордоном, але і в Україні.