Новини
Економіка

У Хмельницькому підписали черговий Меморандум про міжнародне співробітництво

Сьогодні обласний центр відвідала делегація з Китаю: Генеральний секретар Альянсу міст Шовкового шляху У Бісю, голова правління підприємства Цзян Венчао та генеральний менеджер ще одного підприємства Жанг Чуанг. Обидвоє представляють місто Yiwu – одне з найбільших міст-майданчиків міжнародної торгівлі. Водночас це – найбільший центр оптової торгівлі світу! Як повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук міський голова Хмельницького, Центр торгівлі займає 2,6 мільйона квадратних метрів.

“З пані У Бісю підписали Меморандум про співробітництво між Хмельницьким та містами Альянсу Шовкового шляху. Меморандум передбачає співпрацю в сферах економіки, торгівлі, бізнесу. Проведення виставок, заходів, представлення місцевих підприємств серед ділових кіл Китаю, спільні заявки на гранти. Спільні проекти в галузі культури та туризму”, – зазначив Олександр Симчишин.

Далі відбулася зустріч з презентаціями наших підприємств, інвестиційного та логістичного потенціалу міста та підприємств, логістичних центрів, виставок міста Yiwu.

 

Автор: Тетяна Новак