Новини
Економіка

Фонд держмайна виставив на приватизацію Закупнянський кар’єр на Хмельниччині

Регіональним відділенням Фонду державного майна України виставлено на відкритий онлайн-аукціон Закупнянський кар’єр, що на Кам’янеччині.

Основним видом діяльності підприємства відповідно до Статуту є видобуток будівельного каменю, вапняку, гіпсу, крейди та глинистого сланцю. Здійснює переробку та реалізацію вапнякового відсіву.

Торги відбудуться 23 лютого, стартова ціна (балансова вартість активу) — 15,8 млн грн, повідомили в ОВА.

Підприємство виставляється на продаж як Єдиний майновий комплекс, до складу якого входять 39 об’єктів нерухомості (будівлі, майстерні, склади, бункери, свердловини та поля фільтрації) загальною площею 12 856,28 м², а також 23 транспортних засобів.

Підприємство розташоване на трьох земельних ділянках. Локація – Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район, смт Закупне, вулиця Центральна, 1е.

Посилання на торги: http://surl.li/lcqwu.

Підприємство стане перспективним активом для майбутніх інвесторів!Готуючи підприємства до приватизації, ми маємо на меті зробити їх привабливими для реалізації бізнес – планів інвестора. Кошти від приватизації наповнять Державний бюджет України, створять нові робочі місця, сплату податку тощо.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook