Новини
Економіка

ПриватБанк допоможе подільським держслужбовцям подати е-декларації

Державні службовці Хмельниччини можуть швидко та правильно заповнити декларації про доходи в електронному форматі за допомогою сервісу ПриватБанку, – повідомляє прес-служба банку в області.

“Фінустанова вже не вперше допомагає держслужбовцям із подачею електронної декларації про доходи, надаючи електронно-цифровий підпис (ЕЦП), – розповідає Валерій Шемчук, керівник напрямку по роботі з бюджетними організаціями Південно-Західного РУ ПриватБанку. – Використовуючи електронно-цифровий підпис, можна уникнути довгих черг і паперової тяганини, разом з тим зекономивши як власний час, так і кошти на дорогу. Адже ЕЦП ПриватБанк надає безкоштовно”.

Замовити сертифікат для підписання декларацій з ЕЦП можна в електронному банку у Приват24, розділ “Усі послуги / Бізнес / Завантажити сертифікат” або на сайті Центру сертифікації ключів. Для перевірки терміну дії та працездатності вже наявного сертифікату, потрібно скористатися відповідним розділом на сайті.

Також держслужбовцям ПриватБанк надає послугу формування спеціальних інформаційних виписок в електронному форматі через Приват24. За допомогою цього сервісу в два кліки можна отримати необхідні для внесення в декларацію дані про доходи та витрати за рахунками, які відкрито в банку.

Інформацію для заповнення декларації можна легко знайти в Приват24 – меню “Усі послуги” > “Послуги” > “Створити довідку”. Всі дані передаються в зашифрованому вигляді і не розголошуються.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS