Новини
Економіка

Створення індустріального парку “Хмельницький” стало на крок ближчим

Хмельницька міська рада працює над створенням на території міста індустріального парку. Він потрібен задля забезпечення нових можливостей економічного розвитку, зміцнення співпраці між підприємствами, інвесторами, владою та іншими зацікавленими сторонами, повідомляє прес-служба міськради.

Рішенням міської ради від 11.04.2018 року № 11 затверджено Програму створення та розвитку індустріального парку «Хмельницький», метою якої є визначення перспектив та моделювання розвитку індустріального парку «Хмельницький» як потужного інноваційно-технологічного утворення, що стимулюватиме інвестиційно-виробничу діяльність на локальній території та підвищить інвестиційну привабливість міста Хмельницького.

Міська рада подала заяву разом із необхідним пакетом документів до Міністерства економічного розвитку і торгівлі України про включення індустріального парку “Хмельницький” до Реєстру індустріальних парків.

Наступним етапом є отримання Витягу з Реєстру індустріальних парків про включення до переліку індустріального парку “Хмельницький” та проведення конкурсу на визначення керуючої компанії.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS