Новини
Економіка

Три мільйонери задекларували доходи на Хмельниччині

Уже подали декларації про отримані доходи у 2018 році 2062 жителі Хмельниччини. З них – троє зі статками понад мільйон. Загальна сума задекларованого ними доходу становить 211 мільйонів гривень. Про це повідомили у ДФС Хмельницької області.

“Відповідно за результатами декларування доходів до бюджету надійде 4,9 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб та 304 тисячі гривень військового збору”, – зазначають фіскали.

У фіскальній службі розповідають, що переважно подоляни подають декларації про успадковане майно та продаж рухомого і нерухомого майна. Власне, на продажі нерухомості заробили мільйонні статки двоє офіційних мільйонерів, третій декларант прозвітував про доходи, що перевищують мільйон гривень, за результатами отриманих дивідендів.

“Право кожного самостійно обрати найбільш зручний спосіб подання декларації – особисто, або уповноваженою особою, поштою з повідомленням про вручення та описом вкладення не пізніше, ніж за 5 днів до закінчення граничного строку подання декларації”, – зазначають в управлінні податків та зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Хмельницькій області.

Фіскали також наголошують, що новий сервіс ДФС Електронний кабінет дозволяє швидко та у будь-який час сформувати і подати декларацію про доходи зі свого персонального комп’ютера. Саме такий сучасний сервіс як Електронний кабінет передбачає чимало функцій, що забезпечують спілкування платникам податків з контролюючим органом дистанційно.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS