Новини
Економіка

Інвестиційні можливості: хто й навіщо приїде на економічний форум до Хмельницького

У Хмельницькому 14-15 березня триватиме ІІІ Міжнародний економічний форум «Інвестиційні можливості Хмельниччини», в якому візьмуть участь 14 країн. Про це повідомляє прес-служба обласної державної адміністрації.

За словами голови Хмельницької ОДА Вадима Лозового, проведення такого заходу є вкрай важливим для області, адже це шанс заявити про те, що Хмельниччина інвестиційно приваблива.

“Сподіваюся, що проведення даного Форуму надасть економічний поштовх до розвитку нашої області, збільшення заробітної плати, створення нових робочих місць та загалом покращення життя в області”, – наголосив голова адміністрації.

Як розповів радник голови адміністрації Василь Міракін, заплановано проведення п’яти панельних  дискусійних майданчиків, де учасникам представлять кращі практики залучення інвестицій в економіку області, приклади успішних інвестиційних проектів, втілених громадами області. Окрім того, презентують інвестиційні проекти у галузі промисловості, інфраструктури, агропромислового комплексу.

Наразі зареєстровано заявки на участь у Форумі від представників з 14 країн світу. Передбачається, що буде більше 30 делегатів, які працюватимуть експертами в форматі перемовин B2B («Business to business»).

У другий день роботи Форуму потенційні інвестори зможуть оглянути провідні підприємства Хмельницького та Кам’янця-Подільського, де зустрінуться з керівництвом міст та ознайомляться з їхніми інвестиційними об’єктами.

В. Лозовий: Наша головна мета – заявити, що Хмельниччина інвестиційно привабливаСьогодні голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий провів брифінг із місцевими журналістами з приводу проведення в області 14-15 березня ІІІ Міжнародного економічного форуму “Інвестиційні можливості Хмельниччини”.За словами Вадима Миколайовича, проведення такого заходу є вкрай важливим для області, адже це шанс заявити про те, що Хмельниччина інвестиційно приваблива.«Сподіваюся, що проведення даного Форуму надасть економічний поштовх до розвитку нашої області, збільшення заробітної плати, створення нових робочих місць та загалом покращення життя в області», – наголосив голова адміністрації.Радник голови адміністрації Vasyl Mirakin більш детально анонсував даний захід. Так, він зазначив, що розпочнеться захід із вітального слова Вадима Лозового, який розповість учасникам Форуму про інвестиційні можливості області. Далі заплановано проведення п’яти панельних дискусійних майданчиків, під час яких увазі учасників представлять кращі практики залучення інвестицій в економіку області, приклади успішних інвестиційних проектів, втілених громадами області. Окрім того, будуть презентовані інвестиційні проекти у галузі промисловості, інфраструктури, агропромислового комплексу. У завершальній панельній дискусії гості Форуму зможуть ознайомитися із рекреаційним та туристичним потенціалом нашого краю.До участі у заході будуть запрошені представники вітчизняних та іноземних ділових кіл, бізнес-спільноти, урядовці, представники іноземних дипломатичних установ та торговельно-економічних місій в Україні, делегації з різних регіонів України. Гості матимуть можливість висловити свої пропозиції, побажання або зауваження, що стосуються ведення бізнесу на території нашої області. Наразі зареєстровано заявки на участь у Форумі від представників з 14 країн світу. Передбачається, що буде більше 30 делегатів, які працюватимуть експертами в форматі перемовин B2B («Business to business»).У другий день роботи Форуму потенційні інвестори матимуть змогу оглянути провідні підприємства Хмельницького та Кам’янця-Подільського, де зустрінуться з керівництвом міст та ознайомляться з їх інвестиційними об’єктами.Запрошуємо усіх бажаючих долучитися до участі у ІІІ Міжнародному економічному форумі “Інвестиційні можливості Хмельниччини”.

Опубліковано Хмельницька обласна державна адміністрація Вівторок, 12 березня 2019 р.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS