Новини
Армія

Військовий оркестр у Хмельницькому влаштує флешмоб

У рамках всеукраїнської акції до Дня добровольця в Хмельницькому 14 березня об 11.00 влаштують флешмоб. До нього долучається військовий оркестр 8 окремого полку спеціального призначення.

Як повідомляють у відділенні спецкореспондентів інформагентства Міноборони, флешмоб відбудеться біля пам’ятника Богдану Хмельницькому, що біля залізничного вокзалу станції “Хмельницький”.

“В нашому репертуарі будуть композиції, які звучали минулого року на військовому параді до Дня Незалежності України. За 20 хвилин, саме стільки триватиме виступ наших військових музикантів на вокзалі у Хмельницькому, оркестр зіграє такі композиції: фанфара «Україна», Церемоніальний марш, Інтро, марш “Сини Батьківщини”, – підкреслив начальник оркестру капітан Віталій Подоляк.

Крім Хмельницького, флешмоб пройде ще у десяти обласних центрах України: Київ, Вінниця, Житомир, Дніпро, Миколаїв, Львів, Одеса, Рівне, Харків, Чернігів.

Всеукраїнська військово-музична акція проводиться з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, зміцнення патріотичного духу в суспільстві, уваги та турботи про учасників добровольчих формувань.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS