Новини
Армія

Після 20 років праці у лісовому господарстві мешканець Хмельниччини став на захист країни

У складі 33 окремої гірсько-штурмової бригади на Запорізькому напрямку захищає Україну Павло Возний – мешканець Летичівської громади, що на Хмельниччині. Його мобілізували минулого року. До того наш земляк присвятив 20 років життя лісництву.

Впродовж двох десятиліть Павло Возний працював робочим, майстром цеху, завідувачем господарства, водієм лісовозної машини. Він доставляв деревину з місця заготівлі до складу, – пише Суспільне Хмельницький.

Ліс для мене — це щось своє. Я люблю запах дерева. У ньому я відчуваю свої гени. Мій дідусь був майстром на всі руки, виготовляв різні дерев’яні вироби. А ще у лісі працював мій двоюрідний брат. Ліс є цілителем душі, тут ти можеш відчути сам себе, — розповідає Павло.

У січні 2023 року чоловіка мобілізували до лав ЗСУ.

Павло захищає Україну у складі 33 окремої гірсько-штурмової бригади на Запорізькому напрямку. Його основне завдання – прогнати російську армію з українських територій та дійти до нашого кордону.

Нам не потрібне чуже, нам важливо лише відвоювати наше. Це війна. Це кров. Але коли ми знаємо, що вдома все гаразд, ми готові на все, — говорить Павло.

Вдома на чоловіка чекає донечка та два сини — рідний і зять. Після перемоги, в першу чергу, Павло мріє обійняти своїх рідних. А далі – об’їздити усі могили своїх полеглих побратимів.

Я хочу вклонитися кожному побратиму. Бо те, що вони зробили для країни — дуже важко, — додає Павло Возний.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook