Новини
Економіка

Школяр з Кам’янця-Подільського переміг в акції ПриватБанку завдяки своїй мамі

Учень Кам’янець-Подільської школи № 7 Андрій Лісевич нагороджений за перемогу в акції “Є картка Юніора – є 5000 гривень”. ВІн отримав від ПриватБанку подарунок – портативну колонку Protech Zealot S9 Black. Перемогою завдячує своїй мамі Наталії Лісевич, яка на 7-ий день народження подарувала синові Картку Юніора. І написала про неї один з найкращих відгуків у Фейсбуці.  

“За умовами конкурсу, – розповідає Інна Морозова, – відгук про Картку Юніора у соціальній мережі facebook могла написати дитина, або її батьки. В даному випадку переможницею стала мама хлопчика, яка гарно впоралася з завданням. На виграні кошти у організатора конкурсу вона замовила подарунок для сина”.

Загалом переможцями конкурсу “Є картка Юніора – є 5000 гривень” від ПриватБанку стали 9 дітей. Їхні імена визначено за допомогою сервісу random.org.

Призовий фонд конкурсу – оплата навчання або товару для дитини шляхом безготівкового перерахування коштів юридичній особі згідно з рахунком-фактурою в рамках суми: 5 000 гривень (1 приз), 1 000 гривень (1 приз), 500 гривень (8 призів).

Нагадаємо, Картка Юніора – це перший крок до фінансової грамотності вашої дитини!


PR
Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS