Новини
Економіка

Роботодавці Хмельниччини спрямували на “соціалку” 1,3 мільярда гривень

Протягом січня-березня 2019 року працедавці Хмельницької області спрямували на “соціалку” 1,3 мільярда гривень ЄСВ.  Таким чином квартальні надходження ЄСВ перевищують рівень минулого року на 123 відсотка, або на 244 мільйони гривень, повідомляє ДФС області.

У фіскальній службі Хмельниччини зазначають, що контроль за дотриманням податкового законодавства з реалізації державної політики в адмініструванні єдиного внеску для забезпечення своєчасного здійснення пенсійних виплат і соціальної допомоги є одним із пріоритетних напрямків діяльності відомства. Як результат, у поточному році згідно з поданими повідомленнями роботодавців кількість застрахованих осіб зросла на 1,6 тисячі осіб і загалом становить 252 тисячі працюючих.

“Нараховані і сплачені податки та єдиний внесок надходять для виплат пенсіонерам, на виконання соціально-економічних програм та вирішення інших важливих життєвих питань. Працюючи за цим пріоритетом, фіскальна служба постійно надає консультаційну підтримку керівникам органів місцевого самоврядування, насамперед ОТГ, в питаннях залучення до оподаткування суб’єктів підприємництва, створенні робочих місць, у розвитку бізнесу та місцевої інфраструктури”, – зауважив начальник ГУ ДФС у Хмельницькій області Сергій Ковальчук.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS