Новини
Економіка

Які авто купували хмельничани у квітні: ТОП-5 моделей

Минулого місяця у Хмельницькому та області зареєстрували 135 нових автомобілів, кожен з яких в середньому коштував $28 тис.

Сума покупок у регіоні минулого місяця склала $4 млн, якщо не враховувати ціни додаткового обладнання. Серед автомобільних марок найбільшим попитом користувалися машини Renault. Хмельничани витратили на 29 автомобілів цієї марки суму $500 тис. Також популярними були Toyota і Nissan, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Серед компактних авто найчастіше купували Citroen C1, у B-класі лідером стало Renault Sandero. Найпопулярніша модель у C-класі – Renault Logan. Skoda Octavia найчастіше купували серед машин класу D. У сегменті E найбільше продажів отримали Mercedes S-Class і Volvo V90. Серед позашляховиків лідером продажів став кросовер Renault Duster, який став бестселером усіх класів.

Загалом, минулого місяця в Україні зареєстрували майже 7 тис нових авто. Серед них були Porsche 911, Aston Martin DBS, BMW X7 і Rolls-Royce Cullinan. Загальна сума витрат на покупку нових автомобілів склала $200 млн. Найбільше авто купили кияни. В столиці за місяць придбали майже 3 тис авто на суму $84 млн.

Нагадаємо, у першому кварталі 2019 року в Хмельницькому та області зареєстрували 380 нових автомобілів на суму $11 млн.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS