Новини
Армія

У Хмельницькій області СБУ провела антитерористичні навчання

У заході взяли участь регіональні підрозділи Збройних Сил України, Служби безпеки, Нацполіції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, представники органів державної влади та місцевого самоврядування.

Метою тренувань стало підвищення рівня міжвідомчої взаємодії для попередження можливих терористичних і диверсійних загроз на території військової частини. Під час навчань суб’єкти боротьби із тероризмом відпрацювали комплекс заходів з виявлення й нейтралізації умовних диверсійно-розвідувальних груп, перевірили роботу системи оповіщення, евакуації місцевих мешканців та розгортання пунктів тимчасового розміщення мирного населення.

Організатори тренувальних зборів також проаналізували і оцінили ефективність задіяних сил й засобів для виконання першочергових завдань з локалізації та мінімізації можливих негативних наслідків диверсії.

За підсумками командно-штабних навчань керівники Координаційної групи відзначили належний стан захищеності та безпеки військового об’єкта, надали представникам військових частин чіткі інструкції щодо алгоритму дій під час можливих терористичних й диверсійних загроз.

Прес-група УСБУ у Хмельницькій області

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS