Новини
Суспільство

Відомі письменники презентують у Кам’янці новий роман

Брати Капранови відвідають Кам’янець із презентацією нового історичного роману «Паперові солдати», повідомляє прес-служба міської ради.

Про роман «Паперові солдати»: УПА і Голлівуд, Волинь і Каліфорнія, Сталін і Дісней – що може поєднувати такі різні реальності?

Двоє молодих художників зустрічаються у Варшаві. Один з них – Білл Титла, син українських емігрантів зі США. Другий – Ніл Хасевич, молодий волинянин. Доля готує їм багато випробувань, але вони про це поки що не знають, натомість п’ють пиво та сперечаються про творчість.

Обираючи один з двох можливих шляхів, кожен із нас втрачає другий, але читачі роману «Паперові солдати» мають унікальну можливість пройти обома дорогами водночас – разом із Біллом Титлою потрапити на студію Діснея та взяти участь у створенні класики сучасної анімації – «Білосніжки», «Піноккіо», «Дамбо», або ж разом із Хасевичем залишитися в Україні, піти в УПА і стати її головним художником. Жити на фермі біля океану чи переховуватися у криївках, замітаючи сліди. Одружитися з голлівудською моделлю або все життя нести в душі невисловлені почуття.

Роман ґрунтується на реальних подіях.

Під час презентації можна буде поспілкуватися з письменниками, придбати книги «Паперові солдати», «Справа Сивого», «Майдан. Таємні файли», «Мальована історія України», «Веселих свят», «Кобзар 2000», «Щоденник моєї секретарки»,  «Історія нашої Церкви».

Захід відбудеться 14 грудня у центральній міській бібліотеці ім. Костя Солухи (вул. Князів Коріатовичів, 3). Початок – о 17:00. Вхід – вільний.

Нагадаємо, У Хмельницькому створять реабілітаційний театр для учасників АТО/ООС та їхніх родичів. Проєкт запрацює на базі центру національного виховання учнівської молоді у мікрорайоні Гречани. Стартом для роботи театру стане продовження проєкту «Монологи війни» – театралізованого дійства, головні ролі у якому зіграли учасники війни на Донбасі.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter