Новини
АКТУАЛЬНО

Нетішинці просять закрити церкви через поширення Covid-19

За інформацією Хмельницької ОДА, станом на ранок 28 квітня в області зареєстровано 82 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них: 18 одужало, 5 летальних випадків, 1 на контролі Чернівецького лабораторного центру.

Нові 6 випадків виявили у Нетішині. Усі вони – з числа контактних осіб. Серед них працівників ХАЕС немає, інформує Хм-Inside.

Наразі у Нетішині 8 лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус. З них одна жінка – працівниця ВП “ХАЕС”.

“Маємо вісім підтверджених. З перших тестів, які відправлені в неділю, у шістьох хворих виявлено ковід. Священник, диякон, лікар, яка була в церкві і тісно контактувала з хворими, та ще три- сім‘я священника”, – написав міський голова Олександр Супрунюк на своїй сторінці у соцмережі.

Він повідомив, що всі церкви всіх конфесій повинні бути закриті для прихожан та звернувся з проханням до прихожан “всіх церков МП” Нетішина, хто був з 12 квітня на службі, звернутись до сімейного лікаря.

Готую заяву про злочин за масове інфікування. Як тільки прийде офіційне підтвердження -направлю поліціі.

Опубліковано Олександром Супрунюком Понеділок, 27 квітня 2020 р.

Мешканці міста підтримують ідею закриття храмів:

Загалом, за даними Нетішинської міської ради, виявлено 121 контактну особу, в тому числі 77 працівників атомної електростанції, 25 медиків, решта – з числа родичів та знайомих. У 119 осіб відібрано біоматеріали на дослідження ПЛР.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter