Новини
АКТУАЛЬНО

Понад 100 тисяч засобів захисту отримають медичні заклади Хмельниччини

Чергову партію допомоги від соціально відповідального бізнесу для спільної боротьби з розповсюдженням коронавірусу передали Хмельницькій ОДА.

З початку розповсюдження коронавірусної інфекції в Україні компанія «Епіцентр» відгукнулася на ініціативу Президента України Володимира Зеленського щодо забезпечення закладів охорони здоров’я необхідними засобами захисту й обладнанням по боротьбі з COVID-19. У межах цієї співпраці «Епіцентр» доставив в Україну літаком «Мрія» гуманітарний вантаж. Першу партію гуманітарної допомоги для боротьби з коронавірусом передали в регіони України.

Так, у медзаклади Хмельницької області передали 100 тисяч медичних масок, тисячу захисних комбінезонів та тисячу захисних окулярів.

«Відгукнувшись на заклик Президента Володимира Зеленського, представники бізнесу з перших днів допомагають нашим медикам, забезпечуючи їх як засобами індивідуального захисту, так і потрібним для їх роботи обладнанням.  Ми дякуємо соціально відповідальному бізнесу за важливий внесок у боротьбу з корона вірусом на Хмельниччині. Впевнений, що завдяки об’єднанню зусиль ми маємо контрольовану епідемічну ситуацію в області та один з найнижчих показників в Україні захворюваності медпрацівників на COVID-19», – зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Роман Примуш.

Засоби індивідуального захисту будуть розподілені між медичними закладами області Департаментом охорони здоров’я.

«Епіцентр» піклується про здоров’я українців та докладає усіх зусиль, щоб допомогти медикам протистояти поширенню коронавірусу. Ми провели консультації з МОЗ та отримали чіткі рекомендації, щодо необхідності забезпечити засобами захисту наших лікарів. У межах цієї програми, літаком «Мрія» компанія  «Епіцентр» привезла гуманітарний вантаж для медичних закладів України: 2 мільйони масок, 75 тисяч захисних комбінезонів та 30 тисяч захисних окулярів, які передаються в усі обласні центри країни», – зазначив заступник генерального директора компанії «Епіцентр К» Вадим Лозовий.

До кінця тижня гуманітарну допомогу від компанії «Епіцентр К» отримають усі регіони України.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter