Новини
Освіта

На Нетішинській АЕС спеціалістів заохочують грошима

«Самовдосконаленню немає меж» – саме цю істину стверджують спеціалісти навчально-тренувального центру Хмельницької АЕС.

З року в рік вони відшліфовують професійні навички, знання та вміння атомників, проводять підготовку персоналу за різними напрямками. Тому вже більше десяти років на ХАЕС проводиться конкурс професійної майстерності серед інструкторів НТЦ.

Цьогоріч п’ятеро викладачів-інструкторів навчального центру змагалися у своїй майстерності в черговому професійному випробуванні, яке відбувалося у два етапи – теоретичному та практичному. Павло Закандаєв, Сергій Нарожний, Микола Одійчук, Олексій Ущаповський та Олексій Шевченко виборювали звання «Кращий інструктор року-2020».

Теоретичний етап конкурсу проводився у комп’ютерному класі з використанням системи дистанційного навчання та контролю знань, де учасники проходили тести за обраним номером білету. Практичний етап конкурсу складався з двох частин: розробки навчальних матеріалів для теоретичного заняття та проведення теоретичного конкурсного заняття.

«Заявити про себе і подати молодшим колегам приклад – саме цю мету і переслідує конкурс серед інструкторів навчально-тренувального центру. Це процес, під час якого наставники мають змогу подивитися на навчання та оцінювання з іншого боку і виявити свої сильні та слабкі сторони.І як результат- усе це позитивно впливає на підготовку та навчання персоналу», – наголосив Богдан Леонідович.

Підвівши підсумки теоретичного та практичного етапів, судді визначили переможців. Лідером змагання став Олексій Ущаповський з роботою на тему «Підсистема діагностики обладнання електроживлення СУЗ виробництва «Імпульс. Робота з архівами і параметрами».

Відповідно друге та третє місця посіли Олексій Шевченко, який готував «Розробку технологічної карти зі зварювання WPS» та Сергій Нарожний, який брав участь у конкурсі з роботою «Блок управління механізмом ПТК «РАДІЙ».

За кожне призове місце інструктори-учасники конкурсу отримають грошові винагороди, які визначені спільним рішенням адміністрації та профспілкового комітету Хмельницької АЕС.

Автор: Катерина Прокопець

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter