Новини
Суспільство

У Хмельницькому закриють речовий ринок на знак протесту проти дій влади

Хмельницькі підприємці доєднаються до всеукраїнської акції на підтримку мітингувальників, які 1 грудня зберуться у столиці на акцію протесту. 

Про це повідомили у місцевій вайбер-групі, де обмінюються новинами та гуртуються підприємці, які ось уже який місяць борються проти обов’язкового запровадження РРО та введення карантину вихідного дня.

Шановні клієнти, колеги, друзі! Повідомляю, 1.12.20 Хмельницький речовий ринок працювати не буде!!! У зв’язку з всеукраїнським мітингом проти прийняття закону про касові апарати малого бізнесу, будуть зачинені всі ринки України в підтримку мітингуючих в Києві! – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, представники малого та середнього бізнесу неодноразово намагалися змусити владу почути себе, як у столиці, так і локально – у Хмельницькому та на його околиці. Проте, оскільки вимоги підприємців не були почуті, вони вирішили вдатися до кардинальних дій.

До слова, питання про те, працюватиме чи ні речовий ринок у Хмельницькому в той або інший день тижня, у цій групі, зважаючи на невизначеність ситуації з ринками непродовольчої групи, одне з найактуальніших.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter