Новини
Події

Хмельницький міський голова залишився з одним заступником

Мінус два помічники за два дні. На офіційному сайті Хмельницької міської ради з’явилося ще одне розпорядження міського голови, що стосується важливих кадрових рішень. Із чотирьох заступників в очільника міста залишився наразі лише один.

Нагадаємо, протягом 5 років незмінними заступниками Хмельницького міського голови були Анатолій Нестерук, Володимир Гончарук, Галина Мельник та Андрій Бондаренко. Після жовтневих місцевих виборів, в результаті яких Олександра Симчишина було переобрано на другий термін, очільник міста анонсував кадрові зміни у владі.

Першим пішов Анатолій Нестерук, який почав працювати заступником Хмельницького міського голови ще за часів Сергія Мельника і протримався на цій посаді найдовше – з 2012 року.

Наступним розпорядженням, датованим 1 грудня, з займаної посади звільнили Володимира Гончарука.

У ще одному документі, датованому 2 грудня, йдеться про звільнення Галини Мельник, яка на посаді заступника міського голови Хмельницького пропрацювала, як і більшість її колег, з грудня 2015 року.

Таким чином, очільник Хмельницького залишився наразі з одним заступником. Чи спіткає Андрія Бондаренка доля колег, покаже час.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter