Новини
Інфраструктура

На Хмельниччині протягом року розбудовували 8 об’єктів спортивної інфраструктури

У різних районах Хмельницької області цьогоріч реконструювали, капітально відремонтували та збудували з нуля 4 стадіони, 3 спортивні майданчики та одну спортивну залу. Кошти на роботи, які виконувалися в рамках програми “Велике будівництво” надходили як з державного бюджету, так і з бюджетів громад.

Стадіон (смт Наркевичі Волочиського району)

Бігові доріжки, автоматична система поливу футбольного поля, мультифункціональні спортивні майданчики для гри в баскетбол, волейбол, теніс, міні-футбольне поле стануть до послуг мешканців селища, щойно реконструкція стадіону, розрахованого на 465 місць, буде завершена.

Наразі об’єкт готовий на 98%. Загальна кошторисна вартість об’єкту – 15,4 млн. грн, з них із державного бюджету передбачено 10,6 млн. грн., з місцевого – 1,8 млн. грн.

Міський стадіон ім. Г.А.Тонкочеєва (м. Кам’янець-Подільський)

Наразі стадіон готовий трохи більше, ніж на 50%. Завершити капітальний ремонт мають у 2021 році. З державного бюджету на проведення робіт передбачено 5490,0 тис грн., з місцевого – 610,0 тис. грн, повідомляють у Хмельницькій ОДА.

Стадіон «Товтри» (смт Чемерівці)

Роботи на цьому об’єкті спортивної інфраструктури виконані на 98%. Завершується облаштування прилеглої до стадіону, розрахованого на 1900 місць, території. З державного бюджету на реконструкцію передбачили 13880,0 тис грн., з місцевого – 2235,9 тис грн.

Новий спортзал з протирадіаційним укриттям (село Цвітоха Славутського району)

Спортивний об’єкт, де школярі зможуть комфортно займатися спортом на уроках фізкультури завершують будувати у Цвітоському НВО. Роботи наразі виконані на 85%. У державному бюджеті на зведення “з нуля” об’єкту спортивної інфраструктури передбачили 9330,818 тис грн., з місцевого – 880,0 тис грн.

Спортивний майданчик (м. Волочиськ)

Частина коштів на реконструкцію спортивного майданчика у мультифункціональний надійшла з державного бюджету. Загалом об’єкт обійдеться у майже 1,6 млн. грн. В місцевому бюджеті на виконання робіт передбачили 9330,818 тис. грн. Об’єкт готовий на 85%. По завершенні робіт місцеві мешканці зможуть займатися на майданчику волейболом, футболом, гандболом та тенісом. Крім цього, запланований окремий майданчик з тренажерами для силових видів спорту.

Стадіон ДЮСШ (м. Красилів)

Цей об’єкт спортивної інфраструктури готовий на 100%. Загалом обійшовся він у 1662,869 тис. грн. Цьогоріч у місцевому бюджеті передбачили на роботи з реконструкції 831,44 тис гривень. 

Спортивний майданчик (м. Полонне)

Колишній спортивний майданчик реконструювали у мультифункціональний. З місцевого бюджету передбачили на це 1004,129 тис грн. Будівельні роботи заверщені, майданчик готовий до використання за призначенням.

Мультифункціональний спортивний майданчик (смт Сатанів)

Ще один об’єкт спортінфраструктури, готовий на 100%. Загальна площа майданчика – 924,0 кв. м. Тут можна грати у мініфутбол, баскетбол, волейбол, теніс. Одночасно всередині майданчика можуть перебувати максимум 17 осіб (під час гри у мініфутбол). Ззовні кількість глядачів не повинна перевищувати 100 осіб. Загалом коштувала реконструкція об’єкту 3462,194 тис грн. У 2020 році в місцевому бюджеті передбачили на виконання робіт 1630,796 тис грн.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter