Новини
Суспільство

У центрі Хмельницького автомобіль тягнув на буксирі лижника (ВІДЕО)

Відвиклі від справжньої зими хмельничани тішаться снігу як діти. Проте розваги, які вони влаштовують на вулицях міста, далеко не дитячі, а, навпаки, небезпечні для них самих та інших учасників руху.

Про небезпечні розваги хмельничан, як дорослих, так і малих, ми уже писали не раз. Про дітей, які на схилі біля мосту в районі кладовища каталися на санчатах з ризиком вилетіти під колеса автомобілів. Про містечкових “дрифтерів”, які влаштовують змагання з екстремального водіння як наодинці, так і з пасажирами. І не дуже зважають при цьому на правоохоронців.

У Хмельницькому все ще вдосталь снігу, в тому числі на дорогах. тож вигадливі хмельничани продовжують вигадувати все нові і нові розваги. Іноді – не зовсім безпечні.

Хмельницького лижника, який, схоже, не має можливості доїхати до Буковелю, помітили днями на одній з центральних вулиць міста – Подільській. Його взяв на буксир автомобіль, схоже, ще одного любителя екстремальних розваг, і тягнув по вулиці, не зважаючи на інших учасників руху. Красиво рухаючись “трасою”, хмельничанин так захопився увагою перехожих, що виїхав на сусідню смугу. Проте вчасно спохопився і повернуся на місце.

Відео нового виду розваг хмельничан опублікували у соцмережах.

Чи далеко і чи без пригод заїхали хмельницькі екстремали – історія замовчує.

Тим часом у столиці місцеві мешканці також розважаються як можуть. До прикладу, на Андріївському узвозі помітили сноубордистів, які використали крутий схил як трасу для швидкісного спуску.

Проте небезпечно розважаються і в столиці.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter