Новини
Офіційно

Хмельницька ОДА втратила ще одного посадовця

В обласному центрі тривають кадрові ротації та міграції між обласною та міською владою. Ще один посадовець змінив місце роботи та перейшов працювати з Хмельницької обласної державної адміністрації до Хмельницької міської ради.

Від учора, 15 лютого, Юрія Кореву, який в ОДА обіймав посаду начальника управління з питань цивільного захисту населення, відповідно до розпорядження Хмельницького міського голови призначено на аналогічну посаду, але вже у міській раді.

Також під час роботи у Хмельницькій ОДА Юрій Корева керував регіональним штабом з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, пов’язаної з коронавірусною інфекцією.

Нагадаємо, кадрові ротації у владах міста та області тривають з кінця минулого року. Після підписання президентом України документу про звільнення з посади ексголови ОДА Дмитра Габінета, новий очільник області звільнив практично всіх його заступників. Роман Примуш, який обіймав посаду першого заступника голови ОДА, наразі працевлаштований у міській раді на посаді заступника міського голови. Хмельницький міський голова також змінив усіх своїх заступників після переобрання на другий термін на місцевих виборах. Крім того, міський голова Олександр Симчишин звільнив за угодою сторін з посади директора Хмельницького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ірину Ковальчук, яка, з 28 січня приступила до виконання обов’язків директора департаменту соціального захисту населення Хмельницької обласної державної адміністрації.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter