Новини
Події

Голова ВРУ знову відвідає Хмельниччину

Спікер парламенту Дмитро Разумков, який місяць тому перебував із робочим візитом на Хмельниччині, днями знову прибуде в обласний центр.

Нагадаємо, на початку березня голова Верховної Ради України під час візиту відвідав Хмельницьку АЕС, де оглянув машинний зал першого енергоблоку та провів нараду щодо роботи та перспектив розвитку підприємства. Згодом в обласному центрі спікер парламенту відвідав НАДПСУ ім. Богдана Хмельницького та університет управління та права ім. Л. Юзькова, побував у військовому госпіталі та зустрівся з представниками бізнесу.

Цього разу під час візиту, який відбудеться 22 квітня, Дмитро Разумков у Хмельницькому відвідає КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» та візьме участь у відкритті його реконструйованого корпусу, повідомляють у Хмельницькій обласній раді.

Нагадаємо, ремонтні роботи у Хмельницькому обласному серцево-судинному центрі тривали три роки. На початок поточного року у медичному закладі повністю замінили усі комунікації: каналізацію, водопостачання, системи опалення. Встановили систему вентиляції з абсолютно новою фільтрацією повітря. Крім того, утеплили фасад та замінили вікна. Загалом проєкт обійшовся у 101 532 500 гривень, 70 мільйонів з яких виділили з обласного бюджету, Державного фонду регіонального розвитку. також використали кошти субвенції з державного бюджету.

Після відкриття Хмельницького обласного серцево-судинного центру у ньому планують проводити операції з трансплантації серця.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter