Новини
Армія

Хмельницькі спецпризначенці підкорили найвищі вершини Карпат

До річниці створення Сил спеціальних операцій військовослужбовці 8 полку спецпризначення, що дислокується у Хмельницькому, пройшли надскладний маршрут та підкорили найвищі вершини українських Карпат.

Спецпризначенці вирушили у похід одразу після всеукраїнських змагання на першість серед груп спеціального призначення ССО ЗС України.

“Наша група переможців, одразу після виснажливих змагань, без відпочинку, вирушила до Карпатських гір аби до Дня ССО пройти надскладний маршрут по найвищих гірських точках нашої країни, тим самим віддавши шану усім загиблим героям ССО!”, – розповідають військові на сторінці у соцмережі.

На кожній горі звучало “Слава загиблим героям!”.

На крайній вершині надскладного маршруту військові привітали колег з професійним святом:

Ми знаходимося на крайній вершині нашого маршруту, горі Піп Іван, її висота 2028 м над рівнем моря! Наша група вітає усіх, хто носить на плечі зображення вовка з п’ятою річницею створення Сил спеціальних операцій України! Бажаємо, щоб усі Ваші бойові виходи закінчувалися успішним поверненням додому!Та найголовніше, що хотілося б сказати в цю ніч, це висловити слова співчуття та підтримки рідним та близьким загиблих героїв ССО! А своїм гірським виходом наголосити на тому, що ні один з НИХ не забутий і на віки залишаться в наших серцях! Слава загиблим героям…Слава Україні! Героям Слава!

Загалом підкорено найвищу гору України – Говерлу (2061м), гору Ребра (2001м), Гутин Томнатик (2016м), гору Петрос (2020м) та п’яту вершину – гору Бребенескул (2038 м).

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook